Profiel

DSC 2478 5

Ik help je graag bij het optimaal en gezond houden van body en mind in een leven wat jou vervult. 

Ik heb een ruime ervaring in het werken met mensen. Mijn kernkwaliteiten hierbij zijn empathisch, toegewijd, geduldig en zorgzaam, rust- en vertrouwen gevend.

Nadat ik het HBO-J diploma voor jeugdwelzijnswerk had behaald in 1981 heb ik diverse jaren gewerkt in de gezondheidszorg. Momenteel werk ik in dienstverband als Ambulant Begeleiding Thuis en activiteitenbegeleidster waarbij ik mensen begeleid met een lichamelijke beperking en NAH (niet aangeboren hersenletsel).

In 1990 heb ik de studie Yoga en Wijsbegeerte bij de Saswitha Stichting te Bilthoven afgerond en heb mij tevens gespecialiseerd in Yoga voor kinderen, ouderen en mensen met een fysieke beperking. Ruim 25 jaar werk ik als zelfstandig yogadocente.

In de jaren negentig heb ik gestudeerd aan de Hogeschool voor Ayurvedische geneeskunde van R. Swami Persaud in Nijmegen en was destijds o.a. praktiserend in mijn praktijk in Wamel (Gelderland).

Ik volg sind 2007 diverse cursussen op het gebied van meditatie en bewustzijn aan het LBI (Light Body Institute) van Roland Verschaeve te Brugge. De waardevolle lessen die ik hier leer kan ik dagelijks praktisch toepassen in mijn werk en mijn leven.

Sinds 2006 ben ik tevens eigenaar van Accent op Zorg. De ondersteuning die ik hierbij bied is gericht op individuele ambulante begeleiding aan huis (of in een zorginstelling) waarbij het accent ligt op mensen ondersteunen in hun eigen kracht (terug) te komen, vreugde en vrede te laten ervaren en zodoende weer grip te laten krijgen op hun leven.

 

"Elke dag stel ik mij open om te leren van het leven en dit bewust aan te pakken, waarbij ik kies voor een leven met vervulling. In mijn werk wil ik dit delen met andere mensen. Dankbaarheid, innerlijke schoonheid, vrijheid, verwondering en verbinding zijn hierin mijn kernwaarden. Daarmee zal ik mijn kennis en ervaringen in de toekomst inzetten om waardevolle en helende begeleiding en behandelingen aan je aan te bieden".

 

 

Terug