Nieuwe praktijkruimte

1

Ik heb mijn eerste massage gegeven in mijn nieuwe praktijkruimte.
Aangesloten bij het netwerk van Centrum 't Ven ben ik gestart in mijn praktijkruimte in dit prachtige monumentale gebouw, het voormalige klooster Mariadal in Venlo.
De sfeer is bijzonder bij de eerste binnenkomst in dit klooster, dat grotendeels verbouwd is en waar nog in stappen gewerkt wordt naar het langzaamaan terugbrengen in een oude staat en tevens klaarmaken van de ruimtes waar mensen aan de slag kunnen met hun praktijk/workshops/trainingen. Meer info hiervoor vind je op www.centrumhetven.nl.

Bij het betreden van mijn ruimte kom je in dezelfde sfeer van rust, sereniteit, vertrouwen, waarbij je je kunt gaan overgeven aan mijn handen die middels een massage jou dat geven waar jij behoefte aan hebt. Ayurveda brengt dat wat goed voor je is.
Een massage is een weldaad voor je lichaam en je geest. Het brengt je bij diepere lagen van ontspanning en geeft je tevens een boost aan energie. Het is een cadeau aan jezelf.

En geef jij jezelf dat cadeau? Wat doe jij om je lichaam goed te onderhouden?
Ik maak wel eens een vergelijk met een auto. Je auto krijgt heel veel aandacht en regelmatig een beurt, waarbij alles goed ge-olied en doorgesmeerd wordt, zodat alle onderdelen vloeiend blijven werken en je auto goed blijft lopen.
Geef je dat ook aan je eigen voertuig? Het belangrijkste voertuig wat er is! Als dit voertuig begint te stotteren dan is het vaak al te laat. Goed oliën is belangrijk om klachten te voorkomen. Zo werkt ook Ayurveda, preventief. Al voordat de eerste tekenen van een klacht zich aandienen kan Ayurveda dit opsporen en tijdig dit aanpakken door juiste voeding en kruiden, juiste behandelingen en massage.
Dus gun jezelf het beste, je lichaam (en geest) verdient dit.

Ik sta klaar om je met veel warmte en persoonlijke aandacht te ontvangen! 

32

Terug