Accent op Zorg

accent op zorg 2

 

Wat doet Accent op Zorg?
Accent op Zorg biedt begeleiding aan in je dag-invulling en dagelijkse werkzaamheden. Zij biedt dit aan individueel bij jou aan huis (of in een zorginstelling). Hierbij ligt het accent op een praktische, zinvolle en waardevolle dag- en levensinvulling.

 

Voor wie is Accent op Zorg?
Accent op Zorg begeleidt mensen op hun weg die een nieuwe invulling en zin willen geven aan hun leven of weer grip op hun leven willen krijgen. Hierbij gaat zij ervan uit dat ieder mens zijn leven volledig mag leven en zijn potentieel tot uitdrukking kan brengen.
Daarbij biedt zij haar diensten ook aan, aan mensen met dementie of een fysieke beperking.

 

Wanneer kan Accent op Zorg in actie komen?
Heb jij regelmatig het gevoel dat alles je achtervolgt, dat je geen overzicht meer hebt en het werk zich opstapelt?
Je gezondheid lijdt hieronder, doordat je niet meer rustig slaapt of tekort komt, te weinig aandacht hebt voor je voeding en beweging. Je loopt op je werk tegen de nodige frustraties aan en je relatie of gezin krijgt veel te weinig aandacht
Zo wil je niet verder, maar je weet eigenlijk niet hoe dit aan te pakken.
Accent op Zorg kijkt met je mee hoe je hier verandering in kunt aanbrengen.

 

Wat kan Accent op Zorg voor jou betekenen?
Zij kan je op weg helpen op verschillende manieren.
Zo kan zij je praktisch en gestructureerd begeleiden om structuur aan te brengen in een goede dagindeling en daginvulling, balans vinden in werk en vrije tijd, ruimte en rust scheppen om weer een boost te geven aan je relatie of je sociale omgeving. Je gezondheid wordt onder de loep genomen om te zien wat je hierin kunt aanpakken qua beweging en goed eten. Ze denkt mee in nieuwe ideeën voor een waardevolle daginvulling.

 

Kosten: €40,- per uur excl. reiskosten

Betaling vanuit PGB is mogelijk.

 

Deze behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding vanuit de zorgverzekering.

 

Bij de foto: De rups als symbool van zoekend aards bestaan, gaat naar de stilte van de cocon en ontpopt tot een vlinder die haar vleugels uitslaat. Symbool van vernieuwing, kracht en vrijheid. Laat dit jouw leven zijn, elke dag opnieuw!

 

Terug