Wellness - Beweging - Bewustzijn

DSC 2556 Medium

Tel: 0031 (0)651697600

 

Wellness betekent voor mij Gezondheid in de meest brede zin. Je goed en lekker voelen in je vel. Op fysiek gebied, maar ook tevredenheid en geluk ervaren met wie je bent, hoe je leeft en wat je doet. Bewust omgaan met je dag, kunnen reflecteren, resetten en weer fris opnieuw beginnen, elke dag met nieuwe energie en nieuwe mogelijkheden. Beweging en aandacht voor je lichaam zijn hierbij erg belangrijk.Klinkt dit als iets waar jij geïnteresseerd in bent? Lees dan hier hoe ik jou verder kan helpen, wat ik te bieden heb:
 
Startpagina
 
Accent op Zorg
De regie kwijt zijn over je eigen leven, een fysieke of mentale beperking, dementie of ouderdom kunnen veel invloed hebben op de kwaliteit van leven. Ik kan je helpen een ander accent aan je leven te geven met kwaliteit van leven die ieder mens elke dag verdient.
 
 
Mijn yoga is voor iedereen! Jong, oud, of met een beperking, beginnend of gevorderd. Ik stem mijn yoga af op jouw mogelijkheden en behoeftes.
 
 
Bewustwording, rust, energie en inspiratie. Dit is waar ik naar streef in mijn meditaties. Voor beginners of voor mensen die een stap verder willen gaan.
 
 
Massage
Mijn Ayurvedische massages zijn een helende weldaad voor lichaam en geest.
 
 
Mijn workshops bieden de mogelijkheid tot verdieping. Dit aan de hand van een thema, interactief en via meditatie.